CLUB CROAZIERE© 2012 CC - SINGURUL CLUB DE CROAZIERE DIN ROMANIA Contact

Costa, Cunard, Princess, Holland America, Seabourn

Costa Romantica: povestea unei Cenusarese ale Marilor vizitata de zana cea buna!

Nava Neo-Romantica-Deck-St.Tropez

Pe data de
8 august 2011, a luat nastere Costa neoRomantica, la Genova.


Costa Cruises a anuntat ca santierul naval San Giorgio din portul Genovei cu aistenta din partea subsidiarului sau T. Mariotti, a castigat contractul pentru re-stilizarea navei Costa Romantica. Ideea care sta la baza proiectului este crearea de noi zone, printre care o enoteca, o sala de cabaret si un club de noapte, pentru a oferi o noua experienta pe mare in ton cu pretentiile ridicate ale clientilor "conoisseuri" in domeniul croazierelor.
Designul interior a fost atribuit firmelor
Tillberg Design, o firma elvetiana de arhitectura si Syntax, o binecunoscuta firma londoneza, cu o viziune eleganta si sofisticata.
Bineinteles ca pe nava se va regasi si
Samsara Spa – o opera de arta de peste 4000 mp, construita intr-un stil contemporan cu o foarte mare atentie la detalii.
Costa neoRomantica este rezultatul unui proiect de re-stilizare inovator - ea va fi o nava
rafinata si eleganta dedicata in special pasagerilor cu gusturi clasice si un ochi antrenat pentru detalii desavarsite. Totul este supervizat cu grija pentru a da forma unei experiente unice pe mare si a deschide usile unei nave create pentru cei care se multumesc doar cu ce este mai bun si care vor sa traiasca momente extraordinare la bord.

Folositi-va simturile pentru a descoperi opera de arta din domeniul bunastarii - centrul
Samsara Spa, construit intr-un stil contemporan, cu accent pe detalii. Samsara Spa va ofera loc relaxant pentru restabilirea armoniei dintre spirit si trup.

Daca, insa, cautati noi
experiente culinare, la bord veti gasi asta si mult mai mult. Cei mai prestigiosi bucatari din intreaga lume sunt gata sa va incante in fiecare zi cu preparate delicioase, bufeturi cu mancaruri fine si cine spectaculoase. Crama The Verona va intampina cu o selectie de 11 vinuri si o gama variata de branzeturi din toate partile lumii.

Experimentati incantarea unei croaziere cu
Costa neoRomantica. Serile vor fi speciale in atmosfera din Lounge, sau pur si simplu va puteti bucura de compania familiei si a prietenilor.

798 de cabine, dintre care 86 cu balcon privat, 28 de apartamente, 24 dintre ele cu balcon privat, 56 de cabine Samsara, 6 apartamente si 50 cu balcon privat, 4 restaurante, printre care “Club Romantica” si restaurantul Samsara,* cu taxa nominala si doar pe baza de rezervare, “Pizzeria Capri” si zona Grill,” Grill Capri”, 3 baruri si “Wine and Chesse Bar”, “Enoteca Verona”, cafeneaua si “Chocolate Bar” “Caffetteria”, doua Jacuzzi si doua piscine, pista de jogging, Casino, salon de dans, lounge-ul “Cabaret Vienna” cu ring de dans, punct de internet, Squok Club.

In Samsara Spa intalniti pe o suprafata de peste 4000 mp sali de fitness, piscine pentru thalasoterapie, zone de tratament, sauna, bai turcesti si solar cu raze UVA.

*mesele in restaurantul Samsara sunt incluse in pret pentru pasagerii cazati in cabinele si apartamentele Samsara.

Click aici pentru pagina dedicata navei Costa neoRomantica.

Neo-Romantica-Cazino Neo-Romantica-Discoteca Neo-Romantica-Giardino Neo-Romantica-Lounge